Premier League: Κερδισμένες Νιούκασλ και Μπέρνλι

Με πρωταγωνιστή το Μπρούνο Γκιμαράες η Νιούκασλ πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη, ενώ η Μπέρνλι δραπέτευσε με το βαθμό της ισοπαλίας από το London Stadium.

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 1-1

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην κατηγορία κατέκτησε η Μπέρνλι στο Λονδίνο. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα από το τέρμα του Βέκχορστ στο 33ο λεπτό αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σούτσεκ ένα τέταρτο πριν από το τέλος του ματς επεκτείνοντας το εντός έδρας αήττητο στα έξι ματς.

Νιούκασλ – Λέστερ 2-1

Παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, η Νιούκασλ έφτασε στη νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή το Μπρούνο Γκιμαράες. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Λούκμαν, όμως ο Μπρούνο Γκιμαράες έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του με τις «καράκαξες». Ο νεοαποκτηθείς από τη Λιόν ήταν εκείνος που εξασφάλισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.