Premier League: Νίκη της Γιουνάιτεντ, ήττα της Άρσεναλ και «συγκατοίκηση» στην 4η θέση (hls)

Ο Ρονάλντο σκόραρε και τα τρία γκολ της Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ αιφνιδιάστηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο από τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η ουραγός Νόριτς ισοφάρισε σε 2-2 και το τρίτο γκολ του Πορτογάλου σταρ στο 76′, χάρισε την νίκη στους “κόκκινους διαβόλους” που εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της εκτός έδρας ήττα της Άρσεναλ και μοιράζονται την θέση της Premier League, ύστερα από 33 αγωνιστικές. H Άρσεναλ έχει έναν αγώνα λιγότερο από την Γιουνάιτεντ.

Στο 7′ ο Ρονάλντο…«άνοιξε λογαριασμό» στο σκορ με το πρώτο γκολ του  εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γκίμπσον και 25 λεπτά αργότερα, ήρθε η ώρα να βρει και δεύτερο τέρμα, με κεφαλιά, ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ του Τέγιες.

Oι γηπεδούχοι είδαν τον Ντάουελ, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, να μειώνει σε 2-1. Τα «καναρίνια» (βασικός ο Γιαννούλης) που παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (21β.), ισοφάρισαν με τον Πούκι στο 52′, αλλά ο Ρονάλντο με τρίτο γκολ και δεύτερο χατ-τρικ, το 2022, έδωσε την νίκη στην Γιουνάιτεντ.

Σαουθάμπτον-Άρσεναλ: 1-0

Το γκολ του Γιάν Μπέντναρεκ, ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αποδείχτηκε αρκετό για την νίκη της Σαουθάμπτον κόνρα στην Άρσεναλ και οι «Άγιοι» που ισοβάθμησαν με την Μπρέντφορντ, προκάλεσαν συγκατοίκηση της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 4η θέση (54β.).

Οι «κανονιέρηδες» προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Φόρστερ είχε «απάντηση» στις προσπάθειες των Σμιθ Ρόου και Έντεγκααρντ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Γουόντφορντ-Μπρέντφορντ : 1-2

Η Μπρέντφορντ διατήρησε την Γουόντφορντ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με την νίκη (1-2) που πέτυχε, χάριν στο γκολ του Πόντους Γιόνσον στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′, με τον Κρίστιαν Νόργκααντ και διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ, μέχρι το 55′ και το γκολ του Ντένις που αναπτέρωσε τις ελπίδες της Γουόντφορντ, έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η Μπρέντφορντ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στην 11η θέση οι νικητές με 39 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.