Άστον Βίλα-Τότεναμ 0-4: Τεσσάρα… Champions League με Σον-άλντο! (hls)

Μόνη τέταρτη η ομάδα του Κόντε, που πήρε μια άνετη νίκη και δεν άφησε ανεκμετάλλευτες τις «γκέλες» των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Xατ τρικ ο απολαυστικός Σον!

Σον-άλντο! Αυτό είναι το νέο παρατσούκλι του Νοτιοκορεάτη άσου της Τότεναμ στο Νησί, με τον ίδιο σαν άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ τρικ, πιάνοντάς τον στα δύο που έχει πετύχει ο Πορτογάλος στην Premier League. Με τα τρία του γκολ οδήγησε τα Σπιρούνια στο άνετο πέρασμα τους με 4-0 από την έδρα της Άστον Βίλα, αφήνοντάς τους μόνα στην τέταρτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος στην 32η στροφή.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, πριν ο Κουλουσέφσκι του… κλέψει λίγη δόξα στο 50′ για το 2-0 της ομάδας του Αντόνιο Κόντε σε εκείνο το σημείο.

Εν συνεχεία ο Σον πήρε εκ νέου το… όπλο του στο 66′ και το 71′, φτάνοντας στο χατ τρικ του και βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα είχε το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ για θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τους την ήττα οι Χωριάτες έμειναν 12οι και βρίσκονται στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, με τη λογική να λέει πως δε θα κινδυνεύσουν.

Άξιο αναφοράς για τον Σον είναι και το γεγονός πως με τα τρία του τέρματα απόψε έχει πλέον τα περισσότερα γκολ στην εφετινή σεζόν χωρίς να έχει σκοράρει με πέναλτι, φτάνοντας τα 17.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Τζέραρντ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντίνιε (80′ Γιάνγκ), Λουίς, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ, Κοουτίνιο (70′ Μπουεντία), Ινγκς (70′ Μπέιλι), Γουάτκινς

ΤΟΤΕΝΑΜ (Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντακούρ, Χόιμπιεργκ, Ντόχερτι (21′ Ρεγκιλόν), Κουλουσέφσκι (84′ Μπέργκβαϊν), Σον (78′ Λούκας Μόουρα), Κέιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.