Λίβερπουλ: Δεν ενδιαφέρεται για Χάλαντ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάλαντ.

Η τιμή του Νορβηγού είναι υπερβολική σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ και δε θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 21χρονος διεθνής δεν θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρόκειται να φύγει από τον γερμανικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν, με σχεδόν όλες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, έχοντας ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται για τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει σημειώσει 16 γκολ σε 18 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Σημείωσε επίσης τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες Champions League και τέσσερα σε δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Γερμανίας.

 «Δεν θα πλησιάσουμε εκεί» είπε ο Κλοπ στο περιοδικό Sport Bild. «Τα νούμερα που αναφέρονται εκεί έξω είναι τρελά. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι κάτι που ειλικρινά δεν θέλω. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό» συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.