Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0:”Κόκκινοι” 10Χ10 και φουλάρουν στην κορυφή! (hls)

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ, επικράτησε και της Γουότφορντ φτάνοντας στις δέκα σερί νίκες στην Premier League, κρατώντας δυναμικά στη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου

Δυναμικά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League παρέμεινε η Λίβερπουλ, που νίκησε σήμερα (2/4) στο Άνφιλντ τη Γουότφορντ με σκορ 2-0 και συνεχίζει στην -στήθος με στήθος- κούρσα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ποια από τις δύο θα κόψει πρώτη το νήμα. Μετά από αυτή τη νίκη, που ήταν η δέκατη στη σειρά στο πρωτάθλημα, οι “κόκκινοι” έφτασαν τους 72 βαθμούς, στους +2 μέχρι να ολοκληρωθεί και η αναμέτρηση των “πολιτών” με την Μπέρνλεϊ για την 31η αγωνιστική.

Κόντρα στη Γουότφορντ, εντός έδρας, η Λίβερπουλ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στο σημερινό ματς. Η ουσία, όμως, μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και την ουσία την είχαν οι “κόκκινοι”. Οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν μεγάλη αντίσταση, έφυγαν με άδεια χέρια, και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι και είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 20ό, όμως, ο Άλισον σταμάτησε το πλασέ του Κούτσκα. Στο 22ο έγινε το 1-0, όταν ο Γκόμεζ έκανε τη σέντρα και ο Ζότα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, διώχνοντας εν μέρει το άγχος από την ομάδα του.

Η Γουότφορντ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 57ο, με το σουτ του Ζοάο Πέδρο από πλεονεκτική θέση, όμως, και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Λίβερπουλ πήρε τον έλεγχο μετά το 60ό, δεύτερο γκολ, όμως, κατάφερε να βρει στο φινάλε. Ο Κούτσκα υπέπεσε σε πέναλτι στον Ζότα, ο Φαμπίνιο έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα στο 89ο και τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς (62′ Φαμπίνιο), Χέντερσον, Τιάγκο (90′ Μίλνερ), Σαλάχ (69′ Μανέ), Φιρμίνο, Ζότα

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Φεμένια, Καμπάσελε, Σαμίρ, Καμαρά, Λούζα (78′ Κλέβερλι), Σαρ, Σισοκό, Κούτσκα, Ερνάντεθ (78′ Ντένις), Πέδρο (78′ Κινγκ)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.