Τούχελ: “Φυσιολογική η αβεβαιότητα, είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ”

Ο Τόμας Τούχελ θα την προετοιμάσει για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά αυτή τη σεζόν, συνδέθηκε από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με μια μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν είμαι λιγότερο αφοσιωμένος στον σύλλογο», είπε ο Γερμανός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Μίντλεσμπρο. «Μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ και να δουλεύω για την Τσέλσι και αυτός ο σύλλογος έχει όλα όσα χρειάζεται για να με κάνει ευτυχισμένο. Έχουμε πολλούς λόγους να μείνουμε αυτή τη στιγμή και αυτό κάνουμε»

Ο Γερμανός είπε ότι ο φόβος και η αβεβαιότητα ήταν φυσιολογικά συναισθήματα στην τρέχουσα κατάσταση της ομάδας, αλλά πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της συνεργασίας με νέους ιδιοκτήτες ομάδων.

«Είμαι υπάλληλος και είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο μου και να προσαρμοστώ. Ας δούμε τι θα έρθει. Μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτό που έχουμε, την κουλτούρα και την ποιότητα του συλλόγου, την υποστήριξη των φιλάθλων και την εμπιστοσύνη ότι θα υπάρξει καλό αποτέλεσμα. Ο νέος ιδιοκτήτης δεν είναι εδώ και οι ιδέες δεν έχουν εκτεθεί, δεν ξέρουμε τι έρχεται, οπότε ας περάσουμε το ποτάμι όταν είμαστε στη γέφυρα. Ας ελπίσουμε ότι τους αρέσει να κερδίζουν. Θα ήταν ένα συν.»

Ο Τούχελ είπε ότι η Τσέλσι θα ταξιδέψει για τον αυριανό αγώνα με αεροπλάνο, παρά τους κυβερνητικούς περιορισμούς που έχουν επηρεάσει τις δαπάνες της. 

«Όλοι δούλεψαν σκληρά για να το πραγματοποιήσουν και πέρασε. Μπορούμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, κάτι που είναι πολύ καλό γιατί, όπως γνωρίζετε, είχαμε τον αγώνα της Λιλ μόλις πριν από δύο ημέρες, επομένως θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο ταξιδιού και να μεγιστοποιήσουμε τον χρόνο για αποκατάσταση για να μειώσουμε τον κίνδυνο τραυματισμών, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι.»

Τέλος, απόψε στις 23:00, έχει οριστεί η λήξη της προθεσμίας για τους πλειοδότες που υποβάλουν προσφορές για να αγοράσουν την Τσέλσι, με επιχειρηματίες από διαφορετικές ηπείρους να σχηματίζουν απίθανες συμμαχίες για την απόκτηση του συλλόγου της Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.