Μπράιτον – Λίβερπουλ 0-2: Ρεκόρ και συνεχίζει το… κυνήγι! (pic+vids)

Τα 2.000 γκολ στην Premier League έφτασαν οι Κόκκινοι που πέρασαν... επαγγελματικά από το Μπράιτον, στην 29η στροφή της Premier League.

Με 2-0 επικράτησε η Λίβερπουλ στην έδρα της Μπράιτον και για την ώρα είναι στο μείον τρία από την πρωτοπόρο Μάντσετερ Σιτι, σε ένα ιστορικό μεσημέρι για τον σύλλογο!

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τα 2.000 γκολ στην Premier League με το τέρμα που σημείωσε από την άσπρη βούλα ο Σαλάχ στο 61′. Νωρίτερα στο 19′ ο Ντίας είχε ανοίξει το σκορ με το δεύτερο γκολ του στην ομάδα, ύστερα από την έλευσή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το ιστορικό γκολ του Σαλάχ:

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι Κόκκινοι ήταν κυνικοί και δεν… πάτησαν το γκάζι, πηγαίνοντας το παιχνίδι εκεί που ήθελαν. Η Μπράιτον δεν μπορούσε να απειλήσει και η μεγαλύτερη φάση της έλαβε χώρα στο 89′, με τον Άλισον να σταματάει τον Γουέλμπεκ.

Η αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ πήρε ξανά άριστα, ειδικά στο πρώτο μέρος, καθώς αυτό ήταν το 14ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις που δε δέχτηκε γκολ στα πρώτα 45 λεπτά ενός ματς!

Φυσικά αυτό που μετράει και κρατάει ο Γιούργκεν Κλοπ είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, οι οποίοι διατηρούν τους Κόκκινους στο… κυνήγι του τίτλου και στο μείον τρία από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δοκιμάζεται το βράδυ της Δευτέρας (14/3) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Σκόρερ: 19′ Ντίας, 61΄(πεν.) Σαλάχ

Μπράιτον (Πότερ): Σάντσεθ, Βέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια, Λάμπτεϊ, Αλσάτε (46′ Λαλάνα, 53′ Γκρος), Μπισούμα (65′ Γουέλμπεκ), ΜακΆλιστερ, Μαρτς, Τροσάρ, Μοπέ

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Χέντερσον (86′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (64′ Τιάγκο), Ντίας, Σαλάχ (64′ Ντιόγκο Ζότα), Μανέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.