Νίκη Ch. League για Τσέλσι, τεσσάρα η Γουλβς, διπλό για Νιούκαστλ, Βίλα (vid)

Άνετο πέρασμα της Τσέλσι από την έδρα της ουραγού Νόριτς, τεσσάρα της Γουλβς επί της Γουότφορντ, ενώ με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν Νιούκαστλ και Άστον Βίλα.

Νόριτς-Τσέλσι 1-3

Δεκαπέντε λεπτά χρειάστηκε η Τσέλσι για να ολοκληρώσει τη δουλειά της στο “Κάροου Ρόουντ“, όπου επικράτησε 3-1 της Νόριτς για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Σαλομπά, ενώ στο 14′ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, Μάουντ διπλασίασε τα τέρματα των “μπλε”.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 69′ με πέναλτι του Πούκι, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, με την Τσέλσι να παίρνει ξανά διαφορά δύο τερμάτων στο 90′ με τον Κάι Χάβερτς.

Στον πάγκο έμεινε ο Γιαννούλης, εκτός αποστολής ο Τζόλης.

Γουλβς-Γουότφορντ 4-0

Καθάρισε από το ημίχρονο με την υπόθεση νίκη η Γουλβς, η οποία επικράτησε 4-0 της Γουόφορντ για την 19η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μέσα σε 9 λεπτά, καθώς ο Χιμένεθ έκανε το 1-0 στο 13′, ο Ερνάντες με αυτογκόλ στο 18′ έκανε το 2-0 και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε σημείωσε το τρίτο τέρμα των “λύκων” στο 21′.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ένας άλλος Πορτογάλος, ο Ρούμπεν Νέβες βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ 1-2

Σπουδαία νίκη και με ανατροπή για την Νιουκάστλ, η οποία επικράτησε 2-1 της Σαουθάμπτον στο “Σεντ Μέρι” για την 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Άρμστρονγκ στο 25′ για να απαντήσουν οι “καρακάξες” πριν φύγει το ημίχρονο με τον Γουντ στο 32′.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 52ο λεπτό με γκολ του Μπρούνο Γκιμαράες.

Με τη νίκη αυτή η Νιούκαστλ έφτασε τους 31 βαθμούς και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την Σαουθάμπτον να μένει στους 35.

Λιντς-Άστον Βίλα 0-3

Ο Φελίπε Κουτίνιο συνεχίζει να σκοράρει για την Άστον Βίλα, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό ο Φελίπε Κουτίνιο μετά από ασίστ του Κας, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει για δεύτερη φορά εναντίον της Λιντς καθώς το είχε κάνει και στο 3-3 της 9ης Φεβρουαρίου.

Οι “χωριάτες” διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 65′ με τον Μάτι Κας, ενώ έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 73′ με τον Κάλουμ Τσέιμπερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.