Γουέστ Χαμ – Γουλβς 1-0: Επιμένει για το «σεντόνι»! (hls)

Η Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές λυγίζοντας τη Γουλβς και πλησίασε ξανά την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έφτασε τους 45 βαθμούς, δύο λιγότερους από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 27 ματς, ενώ αυτή του Μπρούνο Λάγκε έμεινε στην 8η θέση και τους 40 πόντους.

Στο πρώτο μέρος η Γουέστ Χαμ κυριάρχησε έχοντας περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τελικά έφτασε το 59ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Κρέσγουελ βρήκε τον Αντόνιο και αυτός έδωσε στον Σούτσεκ που σκόραρε από κοντά.

Ο Αντόνιο θα μπορούσε να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα αλλά δεν το κατάφερε, ωστόσο οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν και τα «σφυριά» κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι – Τζόνσον, Ντόσον, Ζουμά, Κρέσγουελ – Σούτσεκ, Ράις – Μπάουεν, Λανσίνι, Φορνάλς (90′ Ντιόπ) – Αντόνιο (90′ Βλάσιτς).
Γουλβς (Λάγκε): Σα, – Κίλμαν, Κόουντι, Σαΐς – Χούφερ, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μαρσάλ (76′ Νέτο) – Τρινκάο (60′ Ποντένσε), Χβανγκ (81′ Xιμένες) – Σίλβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.