Premier League: Ξεχώρισε η επιστροφή του Έρικσεν! (hls)

Η Μπρέντφορντ ηττήθηκε με 2-0 από τη Νιούκαστλ σε ματς που ξεχώρισε η μεγάλη επιστροφή του Έρικσεν! Νίκη για την Άστον Βίλα, ισοπαλία ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι.

Η Νιούκαστλ πέτυχε την τέταρτη της νίκη στα τελευταία πέντε ματς και βρέθηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, 4 μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα του Τζον Ντασίλβα μόλις στο 11ο λεπτό κάτι που έκανε εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια των παικτών της Μπρέντφορντ να πάρουν κάτι θετικό από το ματς.

Στο 32, Ο Τάργκετ έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ, αναγκάζοντας τον Ράγια σε δύσκολη επέμβαση. Το κόρνερ είχε ως αποτέλεσμα η Νιούκασλ να πάρει προβάδισμα στο σκορ. ο Φρέιζερ βρήκε τον Ζοέλιτον που με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Στο 44 ο Τζο Γουίλοκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η στιγμή του αγώνα αλλά και της αγωνιστικής, ήταν η είσοδος του Κρίστιαν Έρικσεν!

Ο Δανός επέστρεψε αφενός στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, αφετέρου επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 766 ημέρες!

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ματς ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Μπέρνλι. οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σλουπ στο 9ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μιλοβόγεβιτς στο 46ο λεπτό.

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μπράιτον με γκολ των Κας στο 17΄και Γουάτκινς στο 68΄. Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 12η θέση μ3 30 και η Μπράιτον στην 10η με 33 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.