Premier League : Το… ρελαντί της Σίτι και η ασθμαίνουσα Τότεναμ (hls)

Σε χαμηλούς ρυθμούς η νίκη της Σίτι επί της Μπρέντφορντ. Ματς με έντονες συγκινήσεις και διακυμάνσεις σε Μπέρμπιγχαμ και Λονδίνο όπου η Τότεναμ υπέστη εντός έδρας ήττα από τους "Άγιους"

H Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε νικηφόρα την μοναχική της πορεία κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ, κατακτώντας δίχως να ξοδέψει μπόλικη ενέργεια, με 2-0 την Μπρέντφορτ.
Νέα «γκέλα» για την Τόττεναμ καθώς έχασε στο Λονδίνο από την Σαουθάμπτον.
Ισόπαλα έληξαν τα ματς σε Νόριτς, όπου τα «καναρίνια» έμειναν στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας και στο Μπέρμιγχαμ (3-3) ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λιντς

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 2-0
O Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα απέναντι στην Μπρέντφορντ και η «Σίτι» δίχως να ενθουσιάσει έφτασε στην 10η συνεχόμεν η εντός έδρας νίκη – σε όλες τις διοργανώσεις – με 2-0.
Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Μαχρέζ στο 40ο λεπτό και στο 69’ ο Βέλγος Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τόττεναμ – Σαουθάμπτον 2-3

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Τόττεναμ, παρά την επιθετική της αξία, έμεινε με… άδεια χέρια, «πληρώνοντας» ως ένα μεγάλο βαθμό την ανασταλτική της αφέλεια!
Με αυτογκόλ του Πολωνού Μπενταρέκ στο 18ο λεπτό έγινε το 1-0 όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Αλβανός Μπρόγια έφερε το ματς στα ίσα!
Ο Κορεάτης Σον στο 70’ επανέφερε τα χαμόγελα στους Λονδρέζους, όμως οι «Άγιοι» δεν άφησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν να πάνε χαμένες!
Έτσι, στο 79’ ο Νορβηγός Ελιονούσι έκανε το 2-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Σκωτσέζος Άνταμς διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ένα σκορ που δίνει ανάσες στη Σαουθάμπτον και λειτουργεί αποτρεπτικά στα «σπιρούνια» να πλησιάσουν την πρώτη 4αδα!

Νόριτς – Κρίσταλ Πάλας 1-1

H Νόριτς προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον συνήθη «ύποπτο» Φινλανδό φορ Πούκι, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίποντο της ελπίδας, καθώς η νίκη θα την έφερνε – οριακά έστω – πάνω από τη «ζώνη» της επιβίωσης.
Η Κρίσταλ Πάλας παίζοντας με το δικό της αυθόρμητο στιλ, έψαξε το καλύτερο δυνατό φθάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης στο 63’ με Ιβοριανό Ζάχα ο οποίος τρία λεπτά νωρίτερα δεν σκόραρε εκτελώντας πέναλτι!
Από τον πάγκο των «καναρινιών» είδαν ένα ακόμα παιχνίδι οι Έλληνες διεθνείς Τζιόλης και Γιαννούλης

Άστον Βίλα – Λιντς 3-3

Θεαματικό ματς έγινε στο Μπέρμιγχαμ με τον Ουαλό Τζέϊμς να νωρίς, στο 9ο λεπτό, το προβάδισμα στην Λιντς!
Όμως η Άστον Βϊλα με ξεσπάσματα, ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφερε την απόλυτη ανατροπή των δεδομένων με ένα γκολ του Κουτίνιο στο 30’ και δύο από τον Ράμσεϊ, στο 38’ και το 43’
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πάλι ο Τζέϊμς μείωσε σε 3-2.
Στο 63’ ο Ισπανός Ντιέγο Γιορέντε ισοφάρισε σε 3-3 και παρότι τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κόνσε, τα «παγώνια» δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο κάτι παραπάνω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.