Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ 1-0: Νίκη και συγκίνηση στον απόηχο του χαμού του 7χρονου Κέιτον (pic&vid)


Με γκολ του Τζαρόντ Μπόουεν η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε της σκληροτράχηλης Γουότφορντ 1-0 και παρέμεινε σε τροχιά Champions League σ’ ένα ματς που τα είχε όλα, δοκάρια, γκολ, συγκίνηση κι αποδοκιμασίες.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο από νωρίς. Ο 7χρονος φίλος των “Σφυριών”, Άιλα Κέιτον μετά από πεντάχρονη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο “έφυγε” πάρα μα πάρα πολύ νωρίς από τη ζωή με όλους τους θεατές στο κατάμεστο Στάδιο του Λονδίνου να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης όσο πιο θερμά μπορούσαν ως το ύστατο “χαίρε” στον μικρό αυτόν ήρωα ….

Το “σύνθημα” άλλωστε είχε δοθεί από νωρίς …

Κι όλο αυτό σε αντιδιαστολή με ότι συνέβαινε με τον Κερτ Ζουμά, τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων, που προ ημερών διέρρευσε βίντεο στο οποίο κακομεταχειριζόταν μια γάτα και σε κάθε επαφή του με την μπάλα άκουγε ένα γήπεδο, που στη συντριπτική του πλειοψηφία είχε φιλάθλους της ομάδας του να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Πέραν αυτών υπήρχε και το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες οι ποδοσφαιριστές του Ντέιβιντ Μόγιες “διψούσαν” για την επιστροφή στις επιτυχίες αλλά απέναντί τους βρήκαν μια καλά οργανωμένη ομάδα, που βλέποντάς την κάποιος δύσκολα να πίστευε πως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 35′ η πρώτη καλή στιγμή για τα “Σφυριά” με ήρωα τον πορτιέρε της Γουότφορντ, Φόστερ και το δοκάρι να σταματούν την επιθετική προσπάθεια του Αντόνιο. Όσο η ώρα περνούσε τόσο το άγχος κι η πίεση έκανε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ πιο … “βαριά” για να έρθει ο Μπόουεν στο 68′ με σουτ εκτός περιοχής και αρωγό την τύχη αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό κι άλλαξε πορεία για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ. Ο ίδιος είχε και δοκάρι λίγο μετά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.