Μαχητής ο Έρικσεν: “Είναι δυνατό να παίξεις με έναν απινιδωτή”!

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση παρά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση παρά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Φινλανδία στο Euro, ωστόσο πλέον έχει ανάψει το “πράσινο φως” από τους γιατρούς, προκειμένου να αγωνιστεί και πάλι. Ο Έρικσεν υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την Μπρέντφορντ και αναφέρθηκε στο νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και στη θέληση που έχει για να αφήσει πίσω του τις άσχημες αναμνήσεις.

«Γιατί επέλεξα την Μπρέντφορντ; Μίλησα αρκετές φορές με τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Φρανκ, και είχα ένα καλό προαίσθημα. Εδρεύει στο Λονδίνο και για την οικογένειά μου, είναι ένα καλό μέρος. Η ομάδα παίζει στην Premier League και για τους επόμενους τέσσερις ή πέντε μήνες, πρέπει πραγματικά να ανέβω ταχύτητα, να δείξω ποιος είμαι και ότι είμαι ξανά ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή και οι γιατροί μου έδωσαν το “πράσινο φως” για να μπορέσω να γίνω ξανά ο “Κριστιάν, ο ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά ο Έρικσεν και πρόσθεσε:

«Φυσικά, όλοι θα θυμούνται τι έγινε την προηγούμενη φορά. Αλλά νομίζω, ότι τώρα είναι καιρός να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις και ανυπομονώ να δείξω ότι είναι δυνατό να παίξεις με έναν απινιδωτή και ότι αν, μετά από καρδιακή ανακοπή, έχεις κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις και όλα είναι εντάξει, μπορείς να ξαναπαίξεις. Και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.