Premier League: Τα highlights της 23ης αγωνιστικής

Με τη νίκη της Τσέλσι επί της Τότεναμ, στο ντέρμπι του Λονδίνου, έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Δείτε όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της Premier League.

Τσέλσι – Τότεναμ: 2-0

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Ζιγές στο 47′ άνοιξε το σκορ για τους “μπλε” και ο Τιάγκο Σίλβα στο 55′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ: 1-3

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία πέρασε (1-3) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πλησίασε την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Άρσεναλ – Μπέρνλι: 0-0

Η Άρσεναλ κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην ουραγό της Premier League, Μπέρνλι και απώλεσε βαθμούς για δεύτερο σερί παιχνίδι. Οι “κανονιέρηδες” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως καμία απ’ αυτές δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Λέστερ – Μπέρνλι: 1-1

Βαθμούς απώλεσε και η Λέστερ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον. Οι “αλεπούδες” προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ντάκα, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται λίγο πριν το φινάλε με τον Γουέλμπεκ (82′).

Έβερτον – Αστον Βιλα: 0-1

Η Άστον Βιλα έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης από την έδρα της Έβερτον (0-1), στο Λίβερπουλ και παρέμεινε στην 10η θέση (26β.) της Premier League.

Μπρέντφορντ – Γουλβς: 1-2

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Γουλβς, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπρέντφορντ στο Community Stadium.

Λιντς – Νιούκαστλ: 0-1

Βαθμολογική “ανάσα” πήρε η Νιουκάστλ, καθώς οι “Καρακάξες” επικράτησαν εκτός έδρας 1-0 της Λιντς με γκολ του Σέλβι στο 75ο λεπτό και πλησιάζουν στην… έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-0

Με γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ στο “Ολντ Τράφορντ” και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση μιας θέσης στο Champions League.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι: 1-1

Η Σαουθάμπτον πέτυχε γκολ νωρίς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας και κατάφερε να μην χάσει παρά τη μεγάλη πίεση που δέχτηκε από τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία της Premier League.

Γουότφορντ – Νόριτς: 0-3

Με δύο γκολ του Αμερικανού Σάρτζεντ κι ένα αυτογκόλ του Κούτσκα στις καθυστερήσεις η Νόριτς νίκησε με 3-0 στο Γουότφορντ αυξάνοντας από νωρίς, φέτος, περιορισμένες ελπίδες παραμονής στην Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.