Έβερτον-Αστον Βιλα 0-1: Ο Τζέραρντ «απάντησε» με νίκη στις αποδοκιμασίες

Οι οπαδοί της Έβερτον πέταξαν αντικείμενα στους συμπαίκτες του σκόρερ Μπουεντία που τον συνεχάρησαν για το γκολ της νίκης.

Η Άστον Βιλα έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης από την έδρα της Έβερτον (0-1), στο Λίβερπουλ και παρέμεινε στην 10η θέση (26β.) της Premier League, ενώ η Έβερτον είναι έξι θέσεις χαμηλότερα στην βαθμολογία (16η-19β.), έχοντας και δυο λιγότερους αγώνες, λόγω αναβολών από την πανδημία. Η Άστον Βιλα έχει έναν αγώνα λιγότερο για τον ίδιο λόγο.

Το γκολ του Εμιλιάνο Μπουεντία με γυριστή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ και απόκρουση του Κουτίνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημίχρονου, ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να πετύχουν την 9η νίκη τους στην 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και ενώ το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την υποδοχή έντονων αποδοκιμασίων στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ κατά την είσοδο του προπονητή της Βίλα. Στην επίτευξη του γκολ του Μπουεντιά, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα στους συμπαίκτες του σκόρερ.

Οι «χωριάτες» απείλησαν, αρχικά, στο 13′ με σουτ του Μπουέντια, ενώ η Έβερτον στην μετά Ράφα Μπενίτεθ εποχή και με προπονητή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 28′, με τον Ριτσάρλσον, αλλά η πάσα του Ντουκουρέ ήταν άστοχη.

Ο Ριτσάρλισον στο 57′ αστόχησε σε πολύ καλή κεφαλιά, ενώ στο 66′ ο Κάλβερτ – Λιούιν έκανε προβολή μπροστά στην εστία των «χωριατών», χωρίς να ευστοχήσει.

EBEΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κένι, Μίνα, Χόλγκεϊτ, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ (56′ Γκόρντον), Ντουκουρέ (65′ Ονιάγκο), Αντρέ Γκόμες (51′ Άλαν), Γκρέι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ – Λιούιν

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κονσά, Μινγκς, Ντιν, ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ, Μπουεντία (90′ + 1′ Χάους), Γουότκινς (79′ Ινγκς), Κουτίνιο (74′ Τσικουεμέκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.