Γκουαρδιόλα: “Νιώθω άνετα και καλά στη Σίτι, δεν ανησυχώ για το μέλλον μου”

Ο Πεπ Γκουαρδίολα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον (22/1, 19:30), αλλά και το μέλλον του.

Καλά αισθάνεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι και το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τον Ισπανό τεχνικό είναι τα αποτελέσματα. Παράλληλα αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του και το μέλλον του στους “πολίτες”. Ο Γκουαρδιόλα δεν στάθηκε στη νέα συμφωνία με την αγγλική ομάδα για το συμβόλαιο, αλλά σημασία έχει η πορεία του κλαμπ.

“Δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται πολύ το μέλλον του όταν έχω το συμβόλαιο που έχω. Σκέφτομαι το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον. Δεν είμαι καλός στο να σκέφτομαι στο μακρινό μέλλον, επειδή το μέλλον μου εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν ανησυχώ για το μέλλον μου για δευτερόλεπτο.

Νιώθω προστατευμένος, καλά και άνετα στη Σίτι, μου έδωσαν τα πάντα. Μου αρέσει να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες και ευτυχώς αρέσει και σε εκείνους. Αυτό είναι όλο. Η Σαουθάμπτον, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει με αυτό”, δήλωσε ο Γκουαρδιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.