Μπρέντφορντ: Εκτός από τον Έρικσεν μας αρέσει και ο Εμπαπέ!

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του συλλόγου για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Έρικσεν επιθυμεί να επιστρέψει στα γήπεδα αλλά δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Δανίας για το Euro 2020 εναντίον της Φινλανδίας τον περασμένο Ιούνιο. Η θητεία του στην Ίντερ ολοκληρώθηκε λόγω των κανονισμών του ιταλικού ποδοσφαίρου που απαγορεύουν στους επαγγελματίες να έχουν εμφυτεύματα. Ωστόσο, το ICD επιτρέπεται σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η αμοιβαία λύση του συμβολαίου μεταξύ της Ίντερ και του Έρικσεν τον περασμένο μήνα σημαίνει ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος να αναζητήσει συμβόλαιο αλλού.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ισχυρίστηκαν ότι η Μπρέντφορντ του είχε προσφέρει εξάμηνη συμφωνία με την επιλογή για έναν ακόμη χρόνο. Ο προπονητής της Μπρέντφορντ που έχει εργαστεί με τον Δανό στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα, ήταν αρχικά ντροπαλός για τις φήμες, λέγοντας:

Μπορώ να σας πω ότι ο Κρίστιαν είναι πολύ καλός παίκτης. Όλοι το ξέρουν αυτό. Δούλεψα μαζί του στο παρελθόν. Πρέπει να βρει σύλλογο. Μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που είναι μέσα στο σπίτι και τρέχουν στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το συζητήσω. Ελπίζω πραγματικά να επιστρέψει στο κορυφαίο ποδόσφαιρο και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Μίλησε στη δανική τηλεόραση για το να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω να πετύχει σε όλο το ποδόσφαιρο και στους Δανούς οπαδούς. Είναι το μεγαλύτερο αστέρι μας από το Euro, εμείς θέλει το καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του. Με ενδιαφέρουν πολλοί παίκτες, κάποιος μίλησε για τον Εμπάπε, θα τον έπαιρνα κι αυτόν! Πολλές φήμες. Μου αρέσει να συζητάμε εάν και πότε θα υπογράψουμε έναν νέο παίκτη και να δώσω τις γνώσεις μου. Είμαστε στην αγορά και ψάχνουμε για παίκτες.”

Ακόμα κι αν ο Μπρέντφορντ δεν μπορεί τελικά να προσελκύσει τον Έρικσεν, ο Φρανκ πιστεύει ότι το γεγονός ότι συζητούσε ακόμη και μια τέτοια φήμη έδειξε πόσο μακριά είχε φτάσει ο σύλλογος, αν και αναγνώριζε τις ασυνήθιστες συνθήκες αυτής της συγκεκριμένης ιστορίας. Και πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε το ταξίδι που έχει κάνει αυτός ο σύλλογος τα τελευταία οκτώ με 10 χρόνια. Πριν από δέκα χρόνια κάποιος θα έλεγε ότι είμαστε τρελοί που [νομίζουμε ότι] θα συνδέονταν με τον Έρικσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.