Τσέλσι: Ο Τούχελ ρίχνει τους τόνους με τον Λουκάκου

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόθεση της Τσέλσι για τον παραγκωνισμό του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε διατεθειμένος να επαναφέρει τον Βέλγο επιθετικό στα πλάνα του, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, μετά την ένταση που υπήρξε στη σχέση τους, λόγω της κριτικής που άσκησε ο έμπειρος παίκτης για την τακτική των Λονδρέζων.

Ο Τούχελ δήλωσε χαρακτηριστικά, για το μέλλον του Λουκάκου: “Θα ήταν λάθος να επιρρίψουμε την ευθύνη για την απόδοση της ομάδας σε έναν μόνο παίκτη. Νομίζω ότι κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τον Λουκάκου. Αυτό κάνουμε για κάθε παίκτη. Είναι ομαδικό το άθλημα και δεν αφορά δέκα παίκτες που υπηρετούν έναν παίκτη. Δεν είναι η Τσέλσι έτσι και δεν είναι το ποδόσφαιρο έτσι. Κάθε παίκτης είναι εκεί για να υπηρετήσει την ομάδα. Αυτή είναι η υψηλότερη αρχή και δε θα αλλάξει”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Περιμέναμε περισσότερα από όλους τους επιθετικούς παίκτες μας στον τελευταίο αγώνα. Νομίζω ότι είχαμε αρκετές επιθετικές μεταβάσεις, για να “πληγώσουμε” τη Μάντσεστερ Σίτι περισσότερο από ό,τι κάναμε.Ο Λουκάκου είναι βασικός παίκτης, επομένως θα υπάρχει πάντα πίεση, αλλά όχι περισσότερη πίεση από αυτή που ασκεί στον εαυτό του. Πρέπει να βρούμε ένα… μείγμα ανάμεσα σε όλες τις προσδοκίες και την πίεση και να είμαστε αρκετά χαλαροί για να παίξουμε καλύτερα”.

Τέλος, ο τεχνικός των Λονδρέζων δήλωσε: “Δεν έχει να κάνει μόνο με το να πιέζεις, να απαιτείς, είναι επίσης σημαντικό να νιώθεις ηρεμία και να είσαι χαλαρός στον αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους όταν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Σίτι βρίσκεται σε πολύ καλή θέση. Εμείς όμως δε θα τα παρατήσουμε ποτέ, ποτέ μέχρι να τελειώσει η… μάχη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.