Τσέλσι: Ο Τούχελ παραδέχτηκε τη Σίτι αλλά δεν τα παρατάει ποτέ

Το αφεντικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, αρνήθηκε να παραχωρήσει την κούρσα για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται 13 βαθμούς μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας ενόψει του ταξιδιού της Τσέλσι στο Μπράιτον (18/1), ο Γερμανός προπονητής επέκρινε επίσης τον προγραμματισμό του ταξιδιού της ομάδας του στο νότο. Η Τσέλσι είναι χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί με τον Τούχελ στο τιμόνι, αλλά ο Γερμανός ενώ επαίνεσε τη Σίτι, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του εξακολουθεί να διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της Premier League από το 2017.

«Ίσως πρέπει να σταματήσουμε να εστιάζουμε στα δικά μας προβλήματα και απλώς να παραδεχτούμε ότι η Σίτι βρίσκεται σε πολύ δυνατή θέση. Στα τελευταία 12 ματς έχουν 100% ρεκόρ. Κέρδισαν τα πάντα. Ίσως είναι απαραίτητο να το παραδεχτούμε. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Ποτέ, ποτέ, ποτέ, μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους μας.”

Ο Τούχελ ρωτήθηκε επίσης για τον προγραμματισμό του ταξιδιού στο Μπράιτον, που προέκυψε λόγω της εμφάνισης των κατόχων του Champions League στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA τον επόμενο μήνα, και επέκρινε την απόφαση να γίνει ο αγώνας στη μέση μιας πολυάσχολης περιόδου για την ομάδα του. «Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις. Τώρα έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά. Τόσο η Μπράιτον όσο και εμείς έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μας την Κυριακή, οπότε δεν χρειαζόταν να τα βάλουμε Τρίτη. Τώρα έχει στριμωχτεί αυτή η εβδομάδα. Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τη Μάντσεστερ Σίτι επειδή είχαμε τον ημιτελικό του Carabao Cup. Από τη μια πλευρά δεν θέλω να παραπονεθώ ή να δικαιολογηθώ, αλλά μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στον προγραμματισμό αυτού του αγώνα, σίγουρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.