Premier League: «Τριάρες» από Λίβερπουλ, Λιντς (vid)

Η Λίβερπουλ επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς επικρατώντας της Μπρέντφορντ, ενώ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες υπέστη την πρώτη του ήττα από τη Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από επτά ματς.

Η Λίβερπουλ επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς επικρατώντας της Μπρέντφορντ, ενώ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες υπέστη την πρώτη του ήττα από τη Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από επτά ματς.

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 3-0

Την επιστροφή στις νίκες μετά από τρία ματς στο πρωτάθλημα ήθελε η Λίβερπουλ υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, θέλοντας παράλληλα να δώσει τέλος στο σερί των δύο εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη κόντρα σε ομάδες που είχαν ανέβει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Φαμπίνιο αξιοποίησε την ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν σε άνετη επικράτηση με σκορ 3-0 από τα τέρματα του Όξλεϊντ-Τσαμπερλέιν στο 69ο και του Μιναμίνο στο 77ο λεπτό.

Γουέστ Χαμ – Λιντς 2-3

Μετά τη συνάντηση τους στο Κύπελλο Αγγλίας που έδωσε την πρόκριση στη Γουέστ Χαμ, οι δύο ομάδες τέθηκαν εξ νέου αντιμέτωπες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο Τζακ Χάρισον αποδείχθηκε εξαιρετικά o «ήρωας» της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα, καθώς άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό κι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα «παγώνια» στο 37ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τζάροντ Μπάουεν στο 34ο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμπλο Φορνάλς ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος σε 7 ματς κόντρα στη Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αήττητος με 6 νίκες και 1 ισοπαλία.  

Όμως ο Χάρισον ήταν αποφασισμένος να τερματίσει το σερί του Σκωτσέζου τεχνικού καθώς με το τρίτο του τέρμα στο 60ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Λιντς.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.