Τα «έβαλε» με την Premier League για την αναβολή με την Άρσεναλ η… έκπληκτη Τότεναμ (pic)

Ανακοίνωση κατά της Διοργανώτριας Αρχής εξέδωσαν οι Πετεινοί!

Με την Premier League τα «έβαλε »η… έκπληκτη (όπως αναφέρει στην τοποθέτησή της) Τότεναμ, για την απόφασή να αναβληθεί το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ!

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά προς σε αυτή και τις υπόλοιπες ομάδες, στεκόμενη στα όσα έγιναν με τη Λέστερ και την ίδια, καθώς και τον αποκλεισμό/αποβολή της από το European Conference League!

Τέλος στάθηκε και στα όσα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν ξανά οι οπαδοί του συλλόγου, με τη νέα αναβολή την τελευταία στιγμή!

Αναλυτικά η τοποθέτηση των Πετεινών:

«Με λύπη ανακοινώνουμε ότι το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου την Κυριακή με την Άρσεναλ αναβλήθηκε. Αυτό έρχεται ως συνέπεια της αίτησης της Άρσεναλ προς την Premier League που αφορά έναν συνδυασμό COVID-19, τραυματισμών και παικτών σε διεθνή καθήκοντα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Είμαστε εξαιρετικά έκπληκτοι που εγκρίθηκε αυτή η αίτηση.

Εμείς οι ίδιοι αποβληθήκαμε από το European Conference League ύστερα από έναν σημαντικό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που σήμαινε ότι έπρεπε να προγραμματίσουμε εκ νέου ένα ματς και η αίτησή μας για τη μετακίνηση του αγώνα μας κόντρα στη Λέστερ δεν εγκρίθηκε – μόνο για να αναβληθεί στη συνέχεια όταν έκανε αίτηση η Λέστερ.

Η αρχική πρόθεση της καθοδήγησης ήταν να ασχοληθεί με τη διαθεσιμότητα των παικτών που επηρεάζονται άμεσα από κρούσματα COVID-19, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οι ομάδες, που μαζί με τους τραυματισμούς θα είχς ως αποτέλεσμα ο κάθε σύλλογος να μην μπορεί να παίξει μια ομάδα.

Δεν πιστεύουμε ότι ήταν πρόθεση να ασχοληθούμε με τη διαθεσιμότητα των παικτών που δεν σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Ίσως τώρα βλέπουμε τις ακούσιες συνέπειες αυτού του κανόνα.

Είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια και συνέπεια σχετικά με την εφαρμογή του κανόνα. Και πάλι οι φίλαθλοι είδαν τα σχέδιά τους να διαταράσσονται σε απαράδεκτα σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα στείλουμε και πάλι παραδόσεις τροφίμων στις τοπικές τράπεζες τροφίμων για να αποφευχθεί η απαράδεκτη σπατάλη. Λυπούμαστε ειλικρινά για τους οπαδούς μας – κάποιοι από τους οποίους θα έχουν ήδη διανύσει μεγάλες αποστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.