Premier League: Νίκη για τη Νόριτς, έχασε έδαφος η Νιούκαστλ

Επιστροφή στις νίκες για τη Νόριτς ενώ η Νιούκαστλ έχασε έδαφος στην μάχη της παραμονής κόντρα στην Γουόρφορντ. Νίκη για την Γουλβς απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Επιστροφή στις νίκες για τη Νόριτς ενώ η Νιούκαστλ έχασε έδαφος στην μάχη της παραμονής κόντρα στην Γουόρφορντ. Νίκη για την Γουλβς.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Νόριτς απέναντι στην Έβερτον, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Τα “καναρίνια” είχαν να κερδίσουν από τις 20 Νοεμβρίου, όταν και είχαν επικρατήσει εντός έδρας της Σαουθάμπτον με 2-1.

Η Νόριτς πήρε προβάδισμα στο 16ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Σάρτζεντ, ο Κιν στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Τα “καναρίνια” πίεσαν και δύο λεπτά μετά έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Γουίλιαμς έβγαλε γρήγορα μπροστά την ομάδα του, έδωσε ασίστ στον Ίντα και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 στο 18΄!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε την αντίπαλη εστία. Στο 54΄ο Ριτσάρλισον πέρασε ως αλλαγή και έξι λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να μειώσει σε 2-1! Γιαννούλης και Τζόλης αγωνίστηκαν ως αλλαγές.

Η Γουλβς επικράτησε της Σαουθάμπτον με 3-1 και βρέθηκε στην όγδοοη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και στο 26 ο Ποντένσε απείλησε την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Η Γουλβς προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χιμένεθ στο 37΄και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόουντι σκόραρε και αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Μετά τον έλεγχο του VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και οι “λύκοι” έκαναν το 2-0. Η Σαουθάμπτον, κατάφερε να μειώσει με τον Γουόρντ Πράους στο 84 για το 2-1. Ο Τραορέ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Γουλβς.

Στο ντέρμπι της “ουράς” Νιούκαστλ και Γουότφορντ πήραν από ένα βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Γουότφορντ είχε λιγοστές φάσεις όμως στο δεύτερο με το “καλημέρα” η Νιούκαστλ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αλάν Σεν Μαξιμίν στο 49. Στο 67, ο Μούσα Σισοκό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς το σουτ του πέρασε άουτ όμως τελικά η Γουότφορν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 88 με τον Ζοάο Πέδρο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.