Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 1-0: Η γκολάρα του Ντε Μπρόινε την εκτόξευσε στο +13 (hls)

Το γκολ του Ντέ Μπρόινε έκρινε την αναμέτρηση για την 19η νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας

Το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 70ο λεπτό, αποδείχτηκε αρκετό για την 18η νίκη της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στην Τσέλσι στην 22η αγωνιστική της Premier League και οι “πολίτες” διεύρυναν το βαθμολογικό προβάδισμα στους 13 βαθμούς από τους Λονδρέζους που είναι στην δεύτερη θέση (34β.) και από την Λίβερπουλ στους 14 βαθμούς (42β.- 2 αγώνες λιγότεροι).

Ο Βέλγος σκόρερ έκανε… “κούρσα” τριάντα μέτρων και αποφεύγoντας το τάκλιν του Καντέ, σούταρε εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κέπα. Η Σίτι δεν δέχτηκε γκολ στο 20ο παιχνίδι της σε 22 αγωνιστικές.

Η Σίτι έφτασε στην 12η συνεχόμενη νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ όπως και στον πρώτο γύρο, επικράτησε της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι που δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά προσπάθησε να κάνει αμυντική διαχείριση στην επιθετικότητα των γηπεδούχων. Στο 39′, η Σίτι είχε την καλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γκρίλις, όταν στο τετ-α-τετ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κέπα με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ.

Η “απάντηση” της Τσέλσι ήρθε από τον Λουκάκου που προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Έντερσον στο 46′ και ο τερματοφύλακας της Σίτι του είπε «όχι» με εκπλητική απόκρουση. Στο 63′ ο Κέπα παραχώρησε κόρνερ, αποκρούοντας την μπάλα με τις γροθιές σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε.

Στο τελευταίο 20λεπτο η Τσέλσι προσπάθησε να απειλήσει για την ισοφάριση, αλλά η Σίτι, με τους Φόντεν και Γκρίλις, είχε καλές ευκαιρίες για να διεύρυναν το σκορ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε (85′ Γκιουντογκάν), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Γκρίλις, Φόντεν (88′ Ζεσούς)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Σαρ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβατσιτς, Αλόνσο (81′ Μάουντ), Ζιγές (69′ Χάντσον-Οντόι), Πούλισιτς (69′ Βέρνερ), Λουκάκου

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.