Τότεναμ: Οι στόχοι του Αντόνιο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε μια σημαντική μεταγραφική συνάντηση με τους διευθυντές της Τότεναμ και ορισμένα αστέρια της Serie A βρίσκονται ανάμεσα στους στόχους.

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ περιμένει νέες μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τη Marca, τουλάχιστον δύο από αυτές προέρχονται από τη Serie A. Ωστόσο, μένει να δούμε αν ο τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων, Φάμπιο Παράτιτσι, θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Κόντε τον Ιανουάριο, όταν είναι πάντα δύσκολο να αποκτήσεις κορυφαίους παίκτες. Πολλές πηγές ανέφεραν τον μέσο της Μίλαν Φρανκ Κεσί ως τον πρωταρχικό στόχο της Τότεναμ τον Ιανουάριο. Ο μέσος της Ακτής Ελεφαντοστού δεν θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους ”ροσονέρι”, αλλά η Μίλαν είναι απρόθυμη να τον πουλήσει παρόλο που γνωρίζει ότι δεν θα κέρδιζε τίποτα όταν ο 24χρονος αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τη Marca, στα ραντάρ του Κόντε βρίσκεται και ο αμυντικός της Ίντερ, Στέφαν ντε Φράι. Ο Κόντε συνεργάστηκε με τον Ολλανδό κατά τη διάρκεια των δύο ετών με τους ”νερατζούρι”. Το συμβόλαιο του αμυντικού στο Σαν Σίρο λήγει τον Ιούνιο του 2023 και η ιταλική ομάδα δεν είναι πρόθυμη να τον πουλήσει τον Ιανουάριο. Ωστόσο, μια συμφωνία είναι δυνατή στο τέλος της σεζόν όταν ο Ολλανδός θα έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους ήταν πιθανός στόχος των Σπερς, αλλά η Γιουβέντους δεν είναι πλέον διατεθειμένη να πουλήσει καθώς ο Φεντερίκο Κιέζα έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα είναι επίσης απίθανο να φύγει τον Ιανουάριο. Τέλος ο Ισπανός επιθετικός της Γουλβς, Αντάμα Τραορέ, είναι στη λίστα, με τον Κόντε να περιμένει να επεκτείνει το συμβόλαιό o Γάλλος τερματοφύλακας Ούγκο Λορίς που λήγει στο τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.