Αρτέτα: “Οι καλύτεροι έρχονται στην Άρσεναλ, δεν συζητάω για τον Βλάχοβιτς”

Ο Μικέλ Αρτέτα αρνείται να σχολιάσει τις φήμες μεταγραφής που συνδέουν τον επιθετικός της Φιορεντίνα Ντούσαν Βλάχοβιτς με μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Ο Ισπανός προπονητής επιμένει ότι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο θέλουν να ενταχθούν στους ”Κανονιέρηδες”: «Αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ».

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου, αλλά ο Βλάχοβιτς δεν φαίνεται διατεθειμένος να μετακομίσει στο Emirates Stadium τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το συμβόλαιο του επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2023 και παρόλο που είναι απίθανο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να φύγει από τη Φλωρεντία πριν από το καλοκαίρι. Η Άρσεναλ φέρεται να έχει υποβάλει δύο προσφορές για την απόκτησή του: Η πρώτη στην περιοχή των 70-80 εκατομμυρίων ευρώ και μία των 55 εκ. ευρώ συν τον Λούκας Τορέιρα που εντάχθηκε στη Φιορεντίνα με προσωρινή συμφωνία το καλοκαίρι. Οι Τοσκανοί μπορούν να κάνουν τη μετακίνησή του Ουρουγουανού μέσου μόνιμη στο τέλος της σεζόν για 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αρτέτα αρνήθηκε να παράσχει ενημερώσεις για το μέλλον του Βλάχοβιτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα της Άρσεναλ στον ημιτελικό του Carabao Cup (12/1, Novasports) εναντίον της Λίβερπουλ. «Λυπάμαι πραγματικά που σας απογοητεύω, αλλά ξέρετε ότι δεν πρόκειται να συζητήσω φήμες για μεταγραφές. Δεν το έχω κάνει ποτέ και προφανώς δεν μπορούμε να το κάνουμε»

Όταν ρωτήθηκε αν η Άρσεναλ μπορεί ακόμα να προσελκύσει παίκτες όπως ο Βλάχοβιτς, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ιστορικά αυτός ο σύλλογος στόχευε πάντα τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο πάντα ενδιαφερόταν να έρθουν εδώ. Μπορώ να πω ότι δεν έχει αλλάξει. Κάθε φορά που μίλησα με οποιονδήποτε παίκτη, ήταν τόσο πρόθυμος να έρθει. Δεν έχω αντιμετωπίσει καμία άλλη κατάσταση. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας και η ικανότητά μας να τραβήξουμε την προσοχή των ανθρώπων που θα έρθουν και θα ενταχθούν στον σύλλογό μας είναι κάτι που είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.