Σαουθάμπτον-Μπρέντφορντ 4-1: Και τεσσάρα και προσπέρασμα

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Σαουθάμπτον επικράτησε 4-1 της Μπρέντφορντ την οποία και προσπέρασε στην Premier League.

Ασταμάτητη ήταν η Σαουθάμπτον κόντρα στην Μπρέντφορντ, την οποία συνέτριψε 4-1 για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ουσιαστικά να προηγηθούν στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, καθώς στο 5ο λεπτό ο Πολωνός αμυντικός, Μπέντναρεκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μπρέντφορντ για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 23ο λεπτό της συνάντησης με τον Βιτάλι Γιάνελτ να αξιοποιεί την ασίστ του Μπεμό και με ωραίο σουτ στην κίνηση να ισοφαρίζει σε 1-1 με το δεύτερο φετινό του τέρμα στην Premier League.

Η Σαουθάμπτον πήρε ξανά το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με την άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Άλβαρο Φερνάντεθ, καθώς σε σουτ του Ντιαλό η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια από το χέρι του κατέληξε στα δίχτυα του.

Μετά από τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος οι “Άγιοι” καθάρισαν την υπόθεση νίκη, καθώς πέτυχαν τρίτο γκολ με τον Αλβανό επιθετικό, Μπρόχα, ο οποίος σκόραρε για 5η φορά φέτος.

To τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντιαλό να βγάζει ασίστ και τον Άνταμς να σκοράρει και να στέιλει την Σαουθάμπτον στους 24 βαθμούς, έναν μπροστά από την Μπρέντφορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.