Κόντε: Συναντήθηκε με την διοίκηση της Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε συναντήθηκε με την διοίκηση της Τότεναμ για να συζητήσει τα μεταγραφικά σχέδια του Ιανουαρίου.

Ο Αντόνιο Κόντε συναντήθηκε με την διοίκηση της Τότεναμ για να συζητήσει τα μεταγραφικά σχέδια του Ιανουαρίου, αλλά εκτιμά ότι πρέπει επίσης να επικεντρωθεί στην προπονητική και τη βελτίωση των παικτών που ήδη έχει. Το αφεντικό των Spurs φάνηκε επίσης να αρνείται τις εικασίες ότι ο Ολλανδός επιθετικός Μπέρχβαϊν θα μπορούσε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του EFL την Τετάρτη (12/1) με την Τσέλσι (Novasports), ο Κόντε επιβεβαίωσε ότι έχει συναντήσει τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Φάμπιο Παράττσι για να συζητήσουν τα σχέδια για το τρέχον παιχνίδι. μεταγραφικό παράθυρο.

«Ήταν μια καλή συνάντηση». «Ο ιδιοκτήτης και ο Παράτιτσι ξεκίνησαν μαζί στην αρχή αυτής της σεζόν και μπήκα στα μισά του δρόμου. Μια καλή συνάντηση για να μιλήσω και να τους πω τις σκέψεις μου για τους δύο μήνες που πέρασα στην Τότεναμ. Είμαι προπονητής και ξέρω ότι πρέπει να λύσουμε πολλά προβλήματα. Για μένα, αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρω το καλύτερο από τους παίκτες μου και να βελτιώσω την ομάδα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να πάω για να βελτιώσω την κατάσταση, να βελτιώσω την ομάδα. Τότε ο σύλλογος ξέρει πολύ καλά η κατάστασή μας και πρέπει να πάρει την καλύτερη απόφαση».

Ο Κόντε ρωτήθηκε επίσης για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μπέρχβαϊν με μια μετακόμιση στον Άγιαξ και ο Ιταλός απάντησε λέγοντας ότι ο παίκτης εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα του. “Ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω για αυτόν. Τον θεωρώ παίκτη που μπορεί να παίξει και τους τρεις ρόλους. Στην περίοδο μου στην Τότεναμ ήταν τραυματίας για πολύ καιρό, αλλά του έδειξα ότι όταν είναι σε καλή φυσική κατάσταση του έδωσα μια ευκαιρία. Είναι παίκτης της Τότεναμ και είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.