Γκλάντμπαχ: Το επόμενο βήμα του Ντένις Ζακάρια (pic)

Αφού εντυπωσίασε στην Μπουντεσλίγκα με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, φαίνεται ότι ο Ελβετός διεθνής, Ντένις Ζακάρια είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Το τρέχον συμβόλαιό του τελειώνει σε έξι μήνες και είναι έτοιμος να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σύλλογο. Η συνθήκη αυτή θα μπορούσε να κάνει τον Ελβετό μέσο έναν από τους πιο δελεαστικούς ελεύθερους παίκτες στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, εκτός αν κάποιος προσπαθήσει να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με ένα λογικό αντίτιμο (το transfermarkt τον αποτιμά 27 εκ. ευρώ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ομάδα που ψάχνει εναγωνίως έναν καλό κεντρικό μέσο, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Ραλφ Ράνγκνικ εκτιμά τον παίκτη, αλλά απομένει να δούμε αν θα του δοθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία αυτόν τον μήνα. Ο γκουρού των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε στο Twitter:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει καμία προσφορά μέχρι στιγμής για τον Ντένις Ζακάρια. Η επιλογή έχει συζητηθεί καθώς εκτιμάται από τον Ράνγκνικ, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά στη Γκλάντμπαχ. Περισσότεροι από τέσσερις σύλλογοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ζακάρια ως ελεύθερο τον Ιούλιο. Ανοιχτός αγώνας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.