Κόντε: “Έχει πέσει το επίπεδο της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια”

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup και αναγνώρισε την ανωτερότητα της ομάδας του Τούχελ.

Ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε πως η Τότεναμ πρέπει να δουλέψει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος των τελευταίων χρόνων και παραδέχτηκε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει σύγκριση με την Τσέλσι.

“Γνωρίζω την κατάσταση, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να παραμείνουμε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αν πιστεύουμε ότι είμαστε κοντά, νομίζω ότι είμαστε σε λάθος δρόμο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή, η Τσέλσι ήταν πολύ καλύτερη από εμάς.

Δεν υπάρχει σύγκριση με την Τσέλσι. Μιλάμε για μια ομάδα έτοιμη να κερδίσει και σήμερα είδαμε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό το παιχνίδι επιβεβαίωσε αυτό που σκεφτόμουν, τη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Τα τελευταία χρόνια, το επίπεδο της Τότεναμ έχει πέσει πολύ”, δήλωσε αρχικά ο Αντόνιο Κόντε και συμπλήρωσε:

“Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να κατανοήσουμε την κατάσταση αυτή τη στιγμή και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τους παίκτες μας. Είμαι πάντα πολύ ειλικρινής με τους παίκτες μου, πρέπει να επικροτούμε την απόδοση της Τσέλσι. Μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό, σιγά, σιγά. Είναι αδύνατο να αλλάξει η κατάσταση σε μία ή δύο μεταγραφικές αγορές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.