Τότεναμ: Ο Αντόνιο Κόντε αποθέωσε τον Χάρι Κέιν

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Χάρι Κέιν και στη συνεισφορά του στο παιχνίδι της Τότεναμ, ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως ο Άγγλος επιθετικός είναι καθοριστικός για τους Λονδρέζους και πω είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του 28χρονου επιθετικού.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε: “Μεγάλη επιλογή από τον ιδιοκτήτη Ντάνιελ Λέβι να κρατήσει τον Κέιν στον σύλλογο, ο οποίος κέρδισε για τελευταία φορά ένα τρόπαιο το 2008 όταν σήκωσε το League Cup. Ήξερα την κατάσταση το καλοκαίρι και, όταν ο Χάρι αποφάσισε να μείνει στην Τότεναμ, βρήκα έναν παίκτη που εμπλέκεται πλήρως σε αυτό το έργο, αν θέλουμε να σκεφτούμε να χτίσουμε κάτι για να κερδίσουμε, ο Χάρι πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης”.

Στη συνέχεια, ο Κόντε συμπλήρωσε: “Καταλαβαίνω την κατάσταση του Χάρι. Όταν τελειώσεις την καριέρα σου, μπορείς να δεις τις εμφανίσεις σου και τις ομάδες στις οποίες τις έκανες, αλλά, ταυτόχρονα, είναι σωστό να δεις τι έχεις κερδίσει. Αυτό είναι σημαντικό, ειδικά για τους κορυφαίους παίκτες. Νομίζω ότι όταν η Τότεναμ με έφερε εδώ θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα έξω, και ίσως και στους παίκτες μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια κατάσταση όπου θα συμμετέχουμε όλοι και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.