Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-2: Νικήτρια η… Σίτι (vids)

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Τσέλσι και η Λίβερπουλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ), ένα αποτέλεσμα που… βόλεψε τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τους συνδιεκδικητές του τίτλου της Premier League.

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Τσέλσι και η Λίβερπουλ στο “Στάμφορντ Μπριτζ), ένα αποτέλεσμα που… βόλεψε τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τους συνδιεκδικητές του τίτλου της Premier League.

Στο +10 οι “Πολίτες” από τη δεύτερη Τσέλσι, στο +11 από την τρίτη Λίβερπουλ (έχει ένα ματς λιγότερο).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικό και οι δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

H Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσαλόμπα έκανε λάθος στην απομάκρυνση της μπάλας, ο Μανέ έκλεψε και με πλασέ σημείωσε το πρώτο τέρμα των “Ρεντς”.

Στο 26ο λεπτό η ομάδα του απόντος Γιούργκεν Κλοπ (ταλαιπωρείται από κορωνοϊό) πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έκανε ένα απίθανο πλασέ από δύσκολη γωνία και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεντί για το 2-0.

Οι Λονδρέζοι δεν παράτησαν την προσπάθεια τους και μείωσαν σε 2-1 με ένα εκπληκτικό βολέ του Κόβασιτς, ενώ ο Πούλισικ στο 45′ με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Μεντί ήταν ο ήρωας της Τσέλσι, καθώς με εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σαλάχ και Μανέ, διατήρησε την ομάδα του στο παιχνίδι διεκδίκησης βαθμών, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τσέλσι: Μεντί, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Τσαλόμπα (70′ Ζορζίνιο), Αλόνσο, Κόβασιτς, Καντέ, Αθπιλικουέτα, Πούλισικ, Μάουντ, Χάβερτζ (79′ Χάντσον – Οντόι)

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (69′ Κεϊτά), Σαλάχ, Ζότα (69′ Οξλέιντ – Τσάμπερλέϊν), Μανέ (90′ Τζόουνς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.