Σαουθάμπτον: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μακ Κούίν (vid)

Ο Σαμ Μακ Κουίν αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση, μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί ήδη σε εννέα επεμβάσεις στο γόνατό του, μετά από ρήξη χιαστού. Παράλληλα, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την κατάθλιψη, λόγω του τραυματισμού του. Ο Μακ Κουίν ανακοίνωσε την απόσυρσή του την Πρωτοχρονιά.

Ο παίκτης των “αγίων” τόνισε: “Ακόμα κι αν έκανα προπονήσεις 6 μέρες την εβδομάδα, από κάποιο σημείο και μετά κουραζόμουν εύκολα και το γόνατό μου δεν ανταποκρινόταν. Μου έλεγαν πως ίσως και να μην κατάφερνα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην ένταση που απαιτεί πλέον το άθλημα και κάπως έτσι αποφάσισα ν’ αποσυρθώ. Κάποια περίοδο αυτό με είχε επηρεάσει τόσο που είχαν κατάθλιψη”.

Στη συνέχεια ο Μακ Κουίν συμπλήρωσε: “Επί 6 μήνες έκανα ψυχοθεραπεία γιατί δεν μπορούσα να προσφέρω και να είμαι παρών για την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να είμαι καλά. Νομίζω πως όταν έμαθα πως η σύντροφός μου ήταν έγκυος, τότε σαν να δέχθηκα μια κλωτσιά που μου έδωσε ώθηση να “σηκωθώ” ξανά”.

Το βίντεο της Σαουθάμπτον:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.