Λίβερπουλ: Τρία νέα κρούσματα πριν την Τσέλσι

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ έχει δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι την Κυριακή.

Οι «ρεντς» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη επί των Λονδρέζων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου μετά την ήττα από τη Λέστερ, όμως ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε ότι θα έχουν τρεις νέες απουσίες λόγω Covid, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των παικτών που νοσούν. Το προηγούμενο διάστημα η Λίβερπουλ είχε χάσει για τον ίδιο λόγο τους Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Κέρτις Τζόουνς.

«Έχουμε τρία νέα κρούσματα στην ομάδα και μερικά ακόμα στο επιτελείο, οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα, αλλά θα δείτε την αποστολή μεθαύριο. Τότε θα καταλάβετε ποιοι έχουν μολυνθεί», είπε ο Κλοπ, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των κρουσμάτων προς το παρόν δεν είναι αρκετός προκειμένου να υπάρξει αναβολή του ματς: 

«Δεν υπάρχει ακόμα τέτοια περίπτωση αλλά δεν ξέρουμε. Δεν είχαμε τέτοια έξαρση όπου 15 ή 20 παίκτες να έχουν επηρεαστεί, για μας είναι κάποιος άλλος κάθε μέρα. Είναι σαν λοταρία, κάθε μέρα κάθεσαι και περιμένεις το αποτέλεσμα των τεστ».

Το σίγουρο είναι ότι εκτός για το ματς της Κυριακής είναι οι Τακούμι Μιναμίνο και Τιάγκο Αλκάνταρα, που δεν είχαν παίξει ούτε στο Λέστερ λόγω τραυματισμών.

Όσον αφορά το αν η Λίβερπουλ είναι σε θέση να πιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη της κορυφής μετά τις τελευταίες απώλειες βαθμών, ο Κλοπ τόνισε:

«Για να πιάσεις κάποιον πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια σου και αυτό δεν είναι πλέον τόσο εύκολο. Παίζουμε με την Τσέλσι, μία πραγματική ομάδα, ίσως και αυτοί έχουν κάποια θέματα όπως εμείς. Πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τα πάντα. Δεν μπορείς να κερδίσεις στο ‘’Στάμφορντ Μπριτζ’’ με μέτρια εμφάνιση. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση κόντρα στη Λέστερ, πρέπει να δείξουμε αντίδραση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.