Λέστερ: Πλήγμα με Βάρντι

Πρόβλημα για τη Λέστερ με τον τραυματισμό του Τζέιμι Βάρντι.

Ο επιθετικός της Λέστερ και κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου, Τζέιμι Βάρντι, πρόκειται να μείνει εκτός δράσης, ίσως για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, όπως δήλωσε την Πέμπτη (30/12) ο προπονητής των «Αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ο 34χρονος Βάρντι, ο οποίος μετρά 9 εννέα γκολ στο πρωτάθλημα την τρέχουσα περίοδο, έπαιξε και στα 90 λεπτά του νικηφόρου αγώνα της Τρίτης (28/12) επί των «κόκκινων» (1-0), παρά το πρόβλημα που είχε στο πόδι του και το οποίο δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο ματς της Boxing Day με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Τζέιμι θα μείνει εκτός για το Σαββατοκύριακο και ο Τζέιμς Μάντισον θα πρέπει να είναι καλά. (Για τον Βάρντι) εξαρτάται, μπορεί να είναι οι επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες», είπε ο Ρότζερς στους δημοσιογράφους ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (1/01) με την ουραγό της Premier League, Νόριτς.

«Δεν ήταν σίγουρος πότε συνέβη (σε μια μονομαχία με τον Μάτιπ) ή ένιωσε κάποιον πόνο τότε. Έτρεξε… σαν στρατιώτης, κάτι που ήθελε να κάνει. Αλλά η εξέταση που έκανε έδειξε το πρόβλημα (τραυματισμός οπίσθιου μηριαίου), άρα μπορεί να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.