Νιουκάστλ: Αυτός αξίζει να βρίσκεται στο ακριβό ρόστερ που ετοιμάζεται (vid)

Η Νιουκάστλ δεν έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που να ξεχώρισαν ιδιαίτερα μέσα στη σεζόν. Είναι μία σκληρή και αγχωτική σεζόν για τους «Magpies», οι οποίοι εμπλέκονται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ενώ υπήρχαν πανηγυρισμοί εκτός γηπέδου, με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, τα πράγματα ήταν απίστευτα δύσκολα σε αγωνιστικό επίπεδο. Στα μισά του δρόμου, η Νιουκάστλ παραμένει σε μεγάλο κίνδυνο. Όμως, παρά τη θλιβερή φόρμα της, υπήρξαν μερικοί αξιοπρεπείς ποδοσφαιριστές με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ένας υποψήφιος για παίκτης της σεζόν της Νιούκαστλ μέχρι στιγμής είναι ο Σεν Μαξιμίν. Τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν, ο Γάλλος κουβαλούσε την ομάδα στην πλάτη του και κάθε στιγμή μαγείας περνούσε από τα πόδια του. Ο 24χρονος έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε επτά γκολ, με τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ. Ωστόσο, οι επιδόσεις του έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό. Μετά από έναν και πλέον μήνα επέστρεψε στα γκολ, στο ισόπαλο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόβλημα με τον Γάλλο ακραίο αμυντικό, είναι ότι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση του. Αξιοπιστία που διαθέτει αναμφίβολα ο Κάλουμ Γουίλσον. Ο 29χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επιμονής και αγάπης σε αυτό που κάνει. Με δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα, «πάλεψε» και κατάφερε να διατηρηθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα σε ηλικία σχεδόν 27 χρόνων, όταν έπαιζε ακόμη στη Μπόρνμουθ, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ τον έχρισε διεθνή.

Με το νούμερο εννέα στην πλάτη του, όταν είναι υγιής, ο Γουίλσον παραμένει ένας πολύ αξιόπιστος επιθετικός. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του με έξι γκολ, που τα περισσότερα έδωσαν βαθμούς στη Νιουκάστλ. Πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Μπέρνλι, το γκολ στο 1-1 με τη Νόριτς και το γκολ στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Κάλουμ Γουίλσον, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ακολουθούν, αξίζει σίγουρα μία θέση στο ακριβό ρόστερ που ετοιμάζουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Αν πρόκειται να επιβιώσει η Νιουκάστλ, η φόρμα του Κάλουμ Γουίλσον θα είναι καθοριστική. Προς το παρόν, είναι σίγουρα ο παίκτης της σεζόν για τη Νιούκαστλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.