Νόριτς – Άρσεναλ 0-5: Υγιεινός περίπατος (vid)

Με πρωταγωνιστές τους… πιτσρικάδες, η Άρσεναλ διέσυρε 5-0 εκτός έδρας την Νόριτς

Σε… υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ τον αγώνα κόντρα στην Νόριτς. Το τελικός 5-0 άλλωστε… μιλάει από μόνο του με τους «κανονιέρηδες» να έχουν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 6΄ο Μπουκαγιό Σακά, ο οποίος εκτέλεσε άψογα τον Γκαν και έγινε μόλις ο νεότερος στην ιστορία της Άρσεναλ που φτάνει τα 10 γκολ στo πρωτάθλημα μετά τον Νικολά Ανελκά.
Ο Όντεγκααρντ «ξεκλείδωσε» για δεύτερη φορά την άμυνα των γηπεδούχων στο 44΄σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Τίρνεϊ για το 2-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αρτέτα δεν κατέβασαν ταχύτητα και έφτασαν στο 0-3 χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπουκαγιό Σακά (67΄), ενώ ο Λακαζέτ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Mε τον Σμιθ Ρόου να «χτυπά» στις καθυστερήσεις (έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Άρσεναλ που σκοράρει σε τρία διαδοχικά ματς της Premier ως αλλαγή μετά τον Τόμας Ροζίτσκι από το 2009) έκλεισε το εφιαλτικό βράδυ για τα “καναρίνια”.

Νόριτς (Ντιν Σμιθ): Γκαν, Άαρονς, Καμπάκ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Ντάουελ (66΄Λι Μελού), ΜακΛιν, Γκίλμουρ, Πλατσέτα (75΄Τζόλης), Σάρτζεντ (71΄Άιντα), Πούκι

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τσάκα, Τόμας (75΄Ελνένι), Σάκα (78΄Πεπέ), Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (82΄Σμιθ Ρόου), Λακαζέτ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.