Τότεναμ: Δώρισαν φαγητό τα “σπιρούνια”

Σε μια όμορφη ενέργεια προχώρησε η Τότεναμ, καθώς δώρισε τρόφιμα σε μια εταιρεία που συλλέγει και διανέμει τρόφιμα για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην περιοχή του Λονδίνου.

Σε μια όμορφη ενέργεια προχώρησε η Τότεναμ, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα τρόφιμα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα με τη Ρεν, προορίζονται για τη Felix Project UK, μια εταιρεία που συλλέγει και διανέμει τρόφιμα για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην περιοχή του Λονδίνου.

Παράλληλα τα “σπιρούνια” είχαν προγραμματίσει να αγωνιστούν κόντρα στους Γάλλους, διαφημίζοντας το λογότυπο της Tottenham Foodbank στις φανέλες τους, μια καμπάνια που ξεκίνησε τον Ιανουάριο από τους οπαδούς για να συγκεντρώσουν χρήματα και τρόφιμα.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δήλωσε σχετικά: «Παραμένουμε σε δέος για την απίστευτη δουλειά που γίνεται από τις τοπικές μας Foodbanks για να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους στις κοινότητές μας. Παρόλο που ο έρανός μας είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα είναι τα Χριστούγεννα για πολλούς και το να έχουμε αυτό το σημαντικό μήνυμα στις φανέλες μας θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.