Ιμπραχίμοβιτς: “Η Γιουνάιτεντ έχει νοοτροπία μικρής ομάδας”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε σχολιάζει την περίοδο που αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αιχμηρό τρόπο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναφέρει σε απόσπασμα στο βιβλίο του με τίτλο “Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου”, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει νοοτροπία μικρής ομάδας. Ο Σουηδός σούπερ σταρ αγωνίστηκε από το 2016 έως το 2018 στους “κόκκινους διαβόλους” και μέτρησε 53 συμμετοχές, 29 γκολ και 10 ασίστ.

“Ένα πράγμα που προξενεί μεγάλη εντύπωση. Όλοι θεωρούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Θεωρούν πως είναι μια πλούσια ομάδα και δυνατή ομάδα. Αυτό ήξερα και εγώ. Αλλά όταν πήγα εκεί και αγωνίστηκε είδα πως όλοι είχαν μια νοοτροπία… μικρού συλλόγου.

Θυμάμαι μια μέρα ήμασταν στο ξενοδοχείο πριν από ένα ματς και δίψασα, έτσι πήρα έναν χυμό από το μίνι μπαρ. Πρέπει να σας πω πως στο τέλος, όταν και πληρώθηκα, η διοίκηση μου είχε κρατήσει από τον μισθό μου αυτόν τον χυμό. Τότε πήρα αμέσως τον τιμ μάνατζερ της ομάδας και τον ρώτησα τι ήταν αυτό ακριβώς; Εκείνος μου δικαιολόγησε την κίνηση της διοίκησης να μου κρατήσει τον χυμό. Δεν με ένοιαξε το 1 ευρώ, αλλά η κίνηση.

Κάθε μέρα μου ζητούσαν να δείξω τα χαρτιά μου μόνο για να μπω στο γήπεδο προπόνησης. Κατέβαζα το παράθυρό μου και έλεγα στον άνθρωπο στην πύλη: “Άκου φίλε μου, έρχομαι εδώ κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα. Είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν πάλι δεν με αναγνωρίζεις, είσαι σε λάθος δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.