Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 3-2: «Σκόνταψε» η πρωτοπόρος, καραδοκούν Σίτι και Λίβερπουλ (HL)

Σταθερά στην 4η θέση η Γουέστ Χαμ με 27 βαθμούς- Δεύτερη ήττα για την Τσέλσι, ύστερα από δυο μήνες και 10 ημέρες στην Premier League

Στις νίκες, ύστερα από τρείς αγωνιστικές που είχε μια ήττα και δυο ισοπαλίες, επέστρεψε η Γουέστ Χαμ που επικράτησε με 3-2 της πρωτοπόρου Τσέλσι και παραμένει σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League ( 15η αγωνιστική) και σε τροχιά εξόδου στο επόμενος Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η Τσέλσι που είχε ηττηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι στις 25 Σεπτεμβρίου για τελευταία φορά, γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο αγγλικό πρωτάθλημα και πλέον αν νικήσουν, αργότερα σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι (32β., υποδέχεται στην Γουότφορντ), και η Λίβερπουλ (31β., παίζει στην έδρα της Γούλβς) θα την προσπέρασουν στην πρώτη θέση που έχουν οι Λονδρέζοι με 33 βαθμούς.

Η Τσέλσι προηγήθηκε δις στο ντέρμπι του Λονδίνου και τελικά ηττήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στο 28′. ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ (0-1) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Μάνουελ Λαντσίνι, δώδεκα λεπτά αργότερα. Ο Μέισον Μάουντ έδωσε εκ΄νέου το προβάδισμα στο σκορ, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, τα “σφυριά” ισοφάρισαν με σκόρερ τον Τζαρόντ Μπόουεν και έφτασαν στο 3-2 με γκολ-δώρο από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Μεντί στο 87΄, καθώς προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την σέντρα του Μουζουάκου, αλλά την έστειλε στα δίχτυα του. Το γκολ καταλογισθηκε στον Μουζουάκου.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Λόφτους – Τσικ, Ζορζίνιο, Αλόνσο (72′ Πούλισικ), Μάουντ, Ζίγιεχ (63′ Χάντσον – Οντόι), Χάβερτς (46′ Λουκάκου).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ζούμα (70′ Φορνάλς), Ντιόπ, Τζόνσον (45′ + 2′ Μαζουακού), Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Λανσίνι (85′ Μπενραχμά), Αντόνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.