Τότεναμ-Μπέρνλι 2-0: “Αθόρυβα” πλησιάζει τετράδα (vid)

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και η ομάδα του ανέβηκε στην 6η θέση, απέχοντας μόλις δύο από την 4η Γουέστ Χαμ, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Με την πολυτέλεια της μεγαλύτερης προετοιμασίας, καθώς το παιχνίδι της με την Μπέρνλι την προηγούμενη Κυριακή αναβλήθηκε, η Τότεναμ υποδέχτηκε την ευρισκόμενη σε ανοδική πορεία Μπρέντφορντ. Μόλις στο 12ο λεπτό η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε με τυχερό τρόπο. Μετά από σέντρα του Σον, ο Γιάνσον προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σέρχι Κάνιος και κατέληξε στα δίχτυα του Φερνάντεθ. Με αυτογκόλ-καραμπόλα πήρε προβάδισμα η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Η Τότεναμ μας έχει συνηθίσει μία να κερδίζει και μία να χάνει εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ (κέρδισε 2-1 το τελευταίο με τη Λιντς) και τα ντέρμπι του Λονδίνου δεν είναι ακριβώς το φόρτε της, χάνοντας τα πέντε τελευταία από ομάδες της πόλης. Η Μπρέντφορντ είχε από την άλλη υποστεί, μόλις μία ήττα στα έξι ταξίδια της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Με το 5ο εφετινό του τέρμα στο 65ο λεπτό, ο Σον φρόντισε να καθορίσει τον τελικό νικητή. Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Αύγουστο, οι Λονδρέζοι φτάνουν σε δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και πλησιάζουν απειλητικά προς την τετράδα, ενώ η Μπρέντφορντ παρά την ήττα της διατηρεί ακόμη μία ικανοποιητική διαφορά από την ουρά της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.