Έβερτον – Λίβερπουλ 1-4: Αφεντικό στο Μέρσεϊσαϊντ (hls)

Στα κόκκινα... βάφτηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς η Λίβερπουλ πέρασε... αέρας από το "Γκούντισον Παρκ", επικρατώντας 4-1 της Έβερτον και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ περνούσε δύσκολα στην έδρα των “ζαχαρωτών”, καθώς είχε να κερδίσει από τον Δεκέμβρη του 2016. Με πρωταγωνιστή τον Σαλάχ, ωστόσο, κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί ισοπαλιών και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Οι “Reds” ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πολλές καλές στιγμές και έφτασαν διά περιπάτου, όπως αποδείχθηκε, στην πρώτη νίκη μετά από μία πενταετία στο “Γκούντισον Παρκ“.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για τη Λίβερπουλ, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Χέντερσον βρήκε δίχτυα και πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του σε ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Άγγλος δημιούργησε για τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Η Έβερτον έβγαλε αντίδραση και στο 38′ μείωσε σε 1-2 με τον Γκρέι, όμως η συνέχεια ανήκε στους “Reds”. Στο 64′ ο Σαλάχ πήρε ξανά το “όπλο” του, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που πετυχαίνει δύο γκολ στο γήπεδο της Έβερτον, μετά τον Σεπτέμβρη του 2008 και τον Φερνάντο Τόρες.

Το… κερασάκι έβαλε στο 79′ ο Ζότα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4, με το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη, που τη διατηρεί στο… κατόπι των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.