Νιούκαστλ – Νόριτς 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι ουραγών (hls)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Νόριτς (1-1)

Με 10 ποδοσφαιριστές για περισσότερα από 80΄ λεπτά αγωνίστηκε η Νιούκαστλ κόντρα στη Νόριτς (στο 9΄ αποβλήθηκε ο Κλαρκ), τα «καναρίνια» ήταν καλύτερα αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης από τον «Σεντ Τζεϊμς Πάρκ». Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τα γκολ των Γουίλσον (στο 61΄ με πέναλτι) και Πούκι στο 79΄ (προηγήθηκε θαυμάσια πάσα του Γιαννούλη).

Μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στη Νόριτς έχασε ο Χρήστος Τζόλης, όταν στο 37΄ πάτησε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε εξοστρακίστηκε πάνω στον Σαρ και πέρασε κόρνερ.

Δέκα λεπτά νωρίτερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει και πάλι με πρωταγωνιστή τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος έδωσε… έτοιμο γκολ στον Σάρτζεντ που δεν κατάφερε ωστόσο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα για τους φιλοξενούμενους με τον Μελού, αλλά ο Ντουμπράφσκα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η Νιούκαστλ μετά από 14 αγωνιστικές, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και… βυθισμένη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Κλαρκ, Σερ, Μανκίλιο, Λιούϊς, Σέλβεϊ, Φρεϊζερ (11΄ Φερνάντες), Σεν Μαξεμέν (75΄ Αλμιρόν), Γουϊλοκ (72΄Χέϊντεν), Γουϊλσον, Ζοέλιντον

Νόριτς: Κρουλ, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Αάρονς, Γουϊλιαμς (72΄ Γιαννούλης), Ραπ, Μακλίν, Γκλίμουρ, Πούκι, Σάρτζεντ (67΄ Ίντα), Τζόλης (46΄ Μέλοου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.