Λιντς-Κρίσταλ Πάλας 1-0: Με buzzer beater Ραφίνια από την άσπρη βούλα (hls)

Με γκολ του Βραζιλιάνου στο 90+3΄οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη δύσκολη νίκη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Το πέναλτι του Ραφίνια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χρειάστηκε η Λιντς προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας!

Οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν ανώτεροι στο ματς, όμως δεν μπορούσαν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες στους σε γκολ μέχρι και ουσιαστικά την τελευταία στιγμή!

Είχαν 62% κατοχή μπάλας και 16 τελικές, όμως μόνο οι τρεις από αυτές κατέληξαν στον στόχο, με την τελευταία εξ αυτών να κάνει και τη διαφορά στον αγώνα!

Όπως και να έχει η Λιντς πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ξεφεύγοντας (για την ώρα) στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται πλέον μόνο έναν βαθμό μπροστά από την αποψινή της αντίπαλο, με 16 πόντους.

ΛΙΝΤΣ (Μπιέλσα): Μεσλιέ, Ντάλας, Γιορέντε, Κούπερ, Στρούικ (46′ Φίρπο), Φίλιπς, Φόρσο, Ραφίνια, Κλιχ (46′ Ροντρίγο), Τζέιμς, Ρόμπερτς (90+5′ Κρέσγουελ)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (Βιεϊρά): Γουαΐτα, Μίτσελ, Γκουέι, Τόμκινς, Γουόρντ, Γκάλαχερ, Κουγιατέ, Σλουπ (80′ Χιουζ), Ζάχα, Έντουαρντ (68 Μπεντέκε), Αγιού (90′ Ολίσε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.