Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει την περίπτωση του Βαλβέρδε

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού, ύστερα από την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ένας από τους εκλεκτούς.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός προπονητής προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ωστόσο οι προσπάθειες του κάθε άλλο από επιτυχημένες δεν ήταν.

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” είναι στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Μάλιστα τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν εκείνα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και του Μπρένταν Ρότζερς. Όμως και οι δύο τεχνικοί δεσμεύονται με συμβόλαια στη Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λέστερ αντίστοιχα.

Το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι εκείνο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός είναι χωρίς δουλειά από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η Guardian και ο δημοσιογράφος Τζέιμι Τζάκσον η αγγλική ομάδα έχει αρχίσει τις επαφές με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.