Ιμπραχίμοβιτς: “Στη Γιουνάιτεντ μιλάνε αρκετά για το παρελθόν”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Κολλημένη στο παρελθόν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο άσος της Μίλαν σχολίασε την κατάσταση στους “κόκκινους διαβόλους”, ύστερα και από την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον.

“Μιλάνε αρκετά για το παρελθόν. Όταν ήμουν εκεί έλεγα να συγκεντρωθώ στο μέλλον και να γράφω τη δική μου ιστορία”, δήλωσε αρχικά στην “Guardian” και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Όταν έχεις πάρα πολλά γίνεται σαν θηλιά. Πρέπει να σκεφτεί για το τώρα ή να πας σ’ ένα νοσοκομείο να καθαρίσεις το κεφάλι σου”.

Παράλληλα ο Ιμπραχίμοβιτς αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.

“Η ποιότητα είναι υπερεκτιμημένη με ένα τεχνικό τρόπο, αλλά στο αγγλικό πρωτάθλημα έχει διαφορετικές ποιότητες, την ταχύτητα και το ρυθμό. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά αν δε μπορείς να διαχειριστείς αυτά δε θα πετύχεις. Στην Ισπανία , την Γαλλία και την Ιταλία η τεχνική είναι καλύτερη. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν τόσοι ξένοι παίκτες στην Αγγλία. Φέρνουν την τεχνική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.