Πεπ Γκουαρδιόλα: Υπόκλιση σε δύο ποδοσφαιριστές της Σίτι

Με την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία ματς στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το κυνήγι της Τσέλσι στην «κούρσα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το εύκολο 3-0 επί της Έβερτον, ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, επαίνεσε ιδιαίτερα το αμυντικό δίδυμο των Ζοάο Κανσέλο και Κάιλ Γουόκερ για την επιβλητική τους εμφάνιση. «Αυτή τη στιγμή, ο Κάιλ (Γουόκερ) και ο Ζοάο (Κανσέλο) είναι σε απίστευτη φόρμα».

Ο Ζοάο Κανσέλο έχει καθιερωθεί σταθερά ως ένα από τα πρώτα ονόματα στο βασικό σχήμα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, καθώς σε 18 ματς εφέτος μετράει 2 γκολ και 6 ασίστ. Η τελευταία μάλιστα στο γκολ του Στέρλινγκ ήταν σπάνιας ομορφιάς. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζοάο κάνει κάτι ξεχωριστό, έχει την ποιότητα», πρόσθεσε για τον Πορτογάλο ο Γκουαρδιόλα.

Στη δεξιά πλευρά, ο Κάιλ Γουόκερ έχει σταθερά πολύ καλές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να έχουμε δει τον Κανσέλο να μεταπηδά στην άλλη πλευρά, σε βάρος του πρώην βασικού της Σίτι στην αριστερή πλευρά, του Ολεξάντερ Ζιντσένκο. Ο Γκουαρδιόλα είπε για τον Άγγλο διεθνή αμυντικό: «Είναι ο καλύτερος Κάιλ Γουόκερ που έχω δει τα τελευταία πέντε χρόνια και αμυντικά και επιθετικά. Και οι δύο (αυτός και ο Κανσέλο) ήταν τόσο σημαντικοί παίκτες στο ματς με την Έβερτον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.