Λίβερπουλ – Άρσεναλ 4-0: «Κόκκινο» ξέσπασμα με βασικό Τσιμίκα! (hls)

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές συντρίβοντας την Άρσεναλ με 4-0, έχοντας βασικό τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Έλληνας διεθνής πήρε τη θέση του τραυματία Ρόμπερτσον στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε για έκτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο είναι στον αγωνιστικό χώρο στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ!

Οι «ρεντς» επέστρεψαν έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με ματς λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» έχασαν για πρώτη φορά μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα αλλά ο Ράμσντεϊλ κρατούσε το μηδέν για τους «κανονιέρηδες». Το «Άνφιλντ» είχε σιωπήσει όμως στο 33′ Κλοπ και Αρτέτα «αρπάχτηκαν» για μία διεκδίκηση ανάμεσα σε Μανέ και Τομιγιάσου, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Αυτό φαίνεται ότι ξύπνησε τους γηπεδούχους αλλά και τους οπαδούς τους, με τους «ρεντς» να κάνουν περίπατο από εκείνο το σημείο και μετά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν συγκεκριμένα το σκορ στο 39ο λεπτό όταν ο Αλεξάντερ – Άρνολντ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μανέ με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Ράμσντεϊλ.

Στο 51′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα κοντά στην περιοχή τους με τον Ταβάρες και ο Ζότα έγραψε το 0-2 μετά από δύο προσποιήσεις, σκοράροντας για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε στα γκολ στο 73ο λεπτό στην αντεπίθεση από κοντά μετά από πάσα του Μανέ, ενώ το σκορ έκλεισε στο 77′ μετά από άλλη μία κόντρα ο Μιναμίνο, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Τιάγκο (84′ M;orton), Φαμπίνιο, Οξλέιντ-Τσέιμπερλεϊν (76′ Χέντερσον) – Σαλάχ, Ζότα (76′ Μιναμίνο), Μανέ.
Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ – Τομιγιάσου, Ουάιτ, Μαγκαλιάες, Ταβάρες – Σάκα, Πάρτι (84′ Eλνενί), Λοκονγκά (53′ Μέιτλαντ-Νάιλς), Σμιθ Ρόου – Λακαζέτ (67′ Λακαζέτ) – Ομπαμεγιάνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.