Γουέστ Χαμ: Απρόθυμο «ναι» στην τιμωρία της από την UEFA

Με... δυσκολία αποδέχθηκε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Ραπίντ στη Βιέννη η λονδρέζικη ομάδα.

Όπως γνωστοποίησε η Γουέστ Χαμ, έλαβε γραπτώς το αιτιολογικό της τιμωρίας που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Τα «σφυριά» δεν θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση της 25ης Νοεμβρίου στην Αυστρία, λόγω των επεισοδίων που σημείωσαν οπαδοί τους στο ματς με την Γκενκ για τον 8ο όμιλο του Europa League.

Αρχικά η Γουέστ Χαμ είχε εκφράσει την έκπληξή της για τον αποκλεισμό των υποστηρικτών της από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ραπίντ στη Βιέννη, ωστόσο αποδέχθηκε την απόφαση της UEFA μετά την παραλαβή των σχετικών αποδείξεων από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία.

«Παρά τις σκληρές διαδικασίες του συλλόγου γύρω από τη δική μας ασφάλεια και τις λειτουργίες για την υποστήριξη των φιλάθλων μας με εισιτήρια που ταξίδεψαν στην Γκενκ, παρουσιάστηκαν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων χωρίς εισιτήριο προκάλεσε επεισόδια και απέκτησε παράνομα είσοδο στο στάδιο της Γκενκ.

Η Γουέστ Χαμ καταδικάζει τη συμπεριφορά αυτής της ομάδας ατόμων και εργάζεται για να τους εντοπίσει μετά τις ενέργειές τους, οι οποίες οδήγησαν τελικά στην τιμωρία των υποστηρικτών μας και είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να αναγκαστεί να παίξει στην Αυστρία χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωσή της!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.