Τζέραρντ: «Ρίσκο η Βίλα, θέλω να κερδίσω στο ‘’Άνφιλντ’’»

Ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα Στίβεν Τζέραρντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο «Βίλα Παρκ» και το προσεχές παιχνίδι με την ομάδα της καρδιάς του Λίβερπουλ.

Ο 41χρονος τεχνικός άφησε την Ρέιντζερς για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και παραδέχτηκε στο κανάλι της νέας του ομάδας ότι ήταν ρίσκο να εγκαταλείψει μία δουλειά στην οποία ήταν τόσο επιτυχημένος, αναλαμβάνοντας στη θέση του Ντιν Σμιθ:

«Η Βίλα είναι ένα ιστορικό κλαμπ, την ξέρω πολύ καλά απ’ έξω, ανυπομονώ να ξεκινήσω να χτίζω σχέσεις και μέσα στον σύλλογο. Μου αρέσουν οι προσκλήσεις, είναι ένα ρίσκο, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτό. Μου ταιριάζει αυτό το κλαμπ γιατί ξέρω ότι ο κόσμος είναι παθιασμένος και υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση για νίκες. Είναι κάτι με το οποίο ζω από τα 17 μου. Ο Ντιν Σμιθ είναι ένας άνθρωπος για τον οποίον τρέφω θαυμασμό. Δεν μπορώ να ελέγξω πώς εξελίσσονται τα πράγματα, αλλά η επιτυχία που είχε εδώ και ο σεβασμός που είχε κερδίσει θα είναι δύσκολο να επαναληφθούν».

Για το πώς εξελίχθηκε το φλερτ με τη Βίλα τόνισε: «Πρώτη φορά ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Βίλα την Τετάρτη. Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο εκπρόσωπός μου και το σκέφτηκα λίγο, αμέσως θέλησα να γίνουν όλα γρήγορα γιατί η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη. Η Βίλα κινήθηκε πολύ γρήγορα για μένα και τους συνεργάτες που έρχονται μαζί μου. Θα πρέπει να μιλήσω με σεβασμό για τη Ρέιντζερς, που με επαγγελματισμό έκλεισε τη συμφωνία».

Για την επίσκεψή του στην έδρα της Λίβερπουλ ως αντίπαλος στις 11/12: «Δεν θα μπορώ ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να ελέγξουμε τον θόρυβο που θα γίνει. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχω μία ευκαιρία να πάω στο ‘’Άνφιλντ’’ και να νικήσουμε, αυτή θα είναι η νοοτροπία μας σε κάθε παιχνίδι. Η προτεραιότητά μου κάθε μέρα πλέον είναι η Άστον Βίλα. Εγγυώμαι σε όλους ότι όταν αφοσιώνομαι κάπου είμαι 100% εκεί».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων του: «Όποιος έχει δει την ομάδα μου στη Ρέιντζερς, ξέρει ότι θέλω να παίζουμε όμορφα αλλά ένα πράγμα που θέλω να βελτιώσω είναι η αμυντική δομή, το τι θα κάνουμε κάθε φορά για να ξανακερδίζουμε την μπάλα. Ήμουν τυχερός που δούλεψα ως παίκτης με μερικούς προπονητές παγκόσμιας κλάσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.