Τότεναμ: Φαβορί για την απόκτηση του Βλάχοβιτς

Οι ιταλικές εφημερίδες βλέπουν την Τότεναμ ως πρώτο φαβορί για την απόκτηση του επιθετικού της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Πριν από τη Γιουβέντους, την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, έρχεται η ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο διεθνής Σέρβος αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και το τρέχον συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023, επομένως μια αποχώρηση τον Ιανουάριο είναι πιθανή, αν όχι σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι. Είχε ακουστεί ότι η Γιούβε ήταν ο αγαπημένος του προορισμός, αλλά οι δυσκολίες τους να πουλήσουν άλλους παίκτες για να συγκεντρώσουν κεφάλαια επιτρέπουν σε άλλους να παρέμβουν.

Η Corriere dello Sport υποστηρίζει σήμερα (14/11) ότι η Τότεναμ είναι το νέο φαβορί για τον Βλάχοβιτς, ειδικά καθώς ούτως ή άλλως ήταν προετοιμασμένη να μοιράσει τα χρήματα το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα που ο Αντόνιο Κόντε έφτασε ως νέος προπονητής τους, με γενικό διευθυντή τον πρώην της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι, οι Σπερς έχουν απευθείας ανοιχτή γραμμή με τη Φιορεντίνα.

Οι “βιόλα” θα προτιμούσαν πολύ να πουλήσουν τον Βλάχοβιτς στο εξωτερικό παρά στη μεγάλη αντίπαλό τους Γιουβέντους, ειδικά αφού έχασαν ήδη τον Φεντερίκο Κιέζα. Η ζητούμενη τιμή είναι περίπου 80 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν θα ήταν πρόβλημα για τους Λονδρέζους και τον Λέβι. Η Άρσεναλ είναι επίσης έτοιμη να ξοδέψει πολλά, αλλά το Sky Sport Italia ανέφερε ότι οι ατζέντες του Βλάχοβιτς δεν θα δεχτούν καν τις κλήσεις τους. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσης γνωστό ότι ενδιαφέρεται, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να αναδεικνύεται ως διεκδικητής εάν ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποχωρήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.